Grade 6: Materi 1

15 Maret 2009 at 04:01 3 komentar

NYANYIAN ANAK-ANAK (KAKAWIHAN BARUDAK)

Cingcangkeling

Cingcangkeling,

Manuk Cingkleung cindeten

Plos ka kolong

Bapa Satar buleneng

Eundeuk-Eundeukan

Eundeuk-eundeukan lagondi

Meunang peucang sahiji

Leupas deui ku nini

Beunang deui ku aki

Punten, Mangga

Punten, Mangga

Ari ga, Gatot Kaca

Ari ca, Cau Ambon

Ari bon, Bonténg asak

Ari sak, sakit perut

Ari rut, rujak asem

Ari sem, sempal-sempil

Ari pil, pilem ramé

Ari mé, méja makan

Ari kan, kantong kosong

Ari song, songsong lampu

Ari pu, pulau Bali

Ari li, lila teuing

Bang-bang Kalima-lima Gobang

Bang-bang kalima-lima gobang, bang

Bangkong di tengah sawah, wah

Wahai tukang bajigur, gur

Guru sakola désa, sa

Saban poé diajar, jar

Jarum paragi ngaput, put

Putri nu gareulis, lis

Lisung kadua-dua halu, lu

Luhur kapal udara, ra

Ragrag di Jakarta, ta

Taun dua rébu, bu

Buah meunang ngala, la

Lauk meunang nyobék, bék

Békér meunang muter, ter

Terus ka Cikampék, pék

Pék ngadu pipi jeung nu ompong

Entry filed under: Grade 6, Sekolah Victory Plus. Tags: .

Grade 6 & 9: Summarization 1 Grade 6 & 9: Summarization 2

3 Komentar Add your own

  • 1. David  |  16 Maret 2009 pukul 19:53

    hoho

  • 2. Candra T. Munawar  |  18 Maret 2009 pukul 01:29

    kok hanya Hoho😉 Maksudna, say hello gitu?

  • 3. Hanif  |  14 Mei 2009 pukul 18:12

    ksih yg lain pak ..
    hehehehe..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Credits



Sekolah Victory Plus

Kalender

Maret 2009
S S R K J S M
« Feb   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Chat With Me

e-mail:
bujanggamanik@yahoo.co.id
HP:
08996967134

Blog Stats

  • 34,770 hits

%d blogger menyukai ini: